Tuesday, December 1, 2020
SMS med eClub
Minimize

eClub kunder har mulighed for at aktivere en række SMS-funktioner i eClub. Derved kan SMS’er udsendes til enkeltpersoner eller kundesegmenter/grupper i form af påmindelser, info, kampagner eller tilbud. Desuden kan eClub sættes til automatisk at udsende SMS’er til medlemmer, der har aftaler i ressourcekalederen eller i bookingmodulet.

SMS-funktionen i eClub kan på nuværende tidspunkt anvendes på 5 forskellige måder:

 • AUTOMATISK PÅMINDELSE OM AFTALE: I ressourcekalenderen kan SMS-funktionen aktiveres, så medlemmer modtager en påmindelse dagen før en personlig aftale.
   
 • PERSONLIG BESKED: Afsendelse af en personlig besked til et medlem kan gøres på medlemmets blad i kundekartoteket. Når kunden er fundet i kartoteket vælges knappen ’SMS’ og beskeden kan indtastes og afsendes ved ét tryk.
   
 • KAMPAGNE: Hvis centret planlægger en kampagne og gerne vil sende den samme besked til alle medlemmer eller specifikke grupper af medlemmer kan dette gøres i ’eClub Central’. Her findes allerede diverse standardudtræk, f.eks. ’alle medlemmer med medlemsskab’, men derudover er det muligt at foretage specielle udtræk efter eget ønske og sende en SMS på baggrund heraf. Det kunne være til en gruppe, der indeholder alle medlemmer, som er fremmødt til spinning indenfor de seneste 20 dage. Efter afsendelse af en gruppe-SMS informerer eClub om de af listens kunder, der ikke har et mobilnummer. Herved har man mulighed for at kontakte disse kunder på anden vis, f.eks. med en e-mail.
   
 • AUTOMATISK MEDDELELSE VED OPRYKNING FRA VENTELISTE: eClub Booking modul kan sættes til automatisk at sende en SMS til medlemmer, der rykker fra venteliste til hold. Dvs. medlemmer fra ventelisten, der bliver holdsat.
 • AUTOMATISK FØDSELSDAGSHILSEN SENDES VIA RETENTION SERVICE: eClub Retention Service modulet giver mulighed for at sende automatiske hilsner til medlemmer på fødselsdage via SMS.

Opkrævning af sms-forbrug faktureres månedsvis bagud. Der afregnes med 30 øre per SMS, mens selve SMS konto og funktionaliteter er gratis. Oprettelse af en SMS-konto hos ProCard sker via salgsafdelingen på tlf. 3332 4545 #3.

  
Privacy Statement  |  Terms Of Use
Copyright 1994-2013 by ProCard ApS